MEET OUR TEAM: MARIANNE

Deze maand in the picture: Marianne!

Even voorstellen… ik ben Marianne, ik ben 64 jaar en getrouwd met Gerard. Wij hebben 2 kinderen met aanhang en 4 prachtige kleinkinderen.
Noor is 10 jaar, Teun is 7 jaar, Loes is 5 jaar en Roos is 2,5 jaar.

Hoe lang ben je al aanwezig in het sportcentrum?

Als oudste en langste werknemer ben ik al ruim 27 jaar betrokken bij het sportcentrum.

Wat doe je allemaal in het sportcentrum?

Mijn werk bij TH Sport & Fitness is receptioniste met administratief werk en de bar voor koffie, thee enzovoort.

Wat is het leukste wat je ooit meegemaakt hebt in het sportcentrum?

Dat is heel veel! Maar wat ik afgelopen jaar weer erg leuk vond, is het kerstontbijt voor de sporters. Ik vind dat super leuk om te organiseren en de dankbaarheid van de sporters is natuurlijk geweldig!

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Toen Thea voor haar zelf ging beginnen, stond er in de krant een kleine advertentie met “Trim u Fit”. Ik woonde nog niet zo lang in Voorhout en ik wilde graag gaan sporten, dus belde ik Thea op. Haar enthousiasme aan de telefoon, dat ik de eerste was die belde en dat ik dus haar eerste klant was, was super leuk natuurlijk.

Daarna heb ik de crèches opgezet in o.a. Voorhout, Noordwijk en Noordwijkerhout. Daarnaast organiseerde ik sportpartijtjes voor kinderen. Dat was zo leuk om te doen. Ook heb ik de scholierenfitness opgezet en zelfs een paar maanden BBB Fitness geven op de locatie is Lisse.

Wat vind je zo leuk aan dit werk?

Ik vind het heerlijk om met de sporters om te gaan en samen uit te zoeken wat het best bij hen past. Maar ook heel belangrijk, een luisterend oor voor ze te zijn. En met zo’n gezellig team wat wij hebben, komt dat wel goed.

Wat zou je de mensen meegeven als ze hier willen komen sporten?

Dat ze hier welkom zijn zodra ze binnenkomen. Of zoals Thea zegt, dat ze in een warm bad komen! Iedereen is welkom: jong, oud, dik, dun maakt niets uit.

Wat is het grootste verschil tussen nu en het begin dat je hier kwam sporten?

Het grote verschil is het kleine knusse sportcentrum aan de Jac. van Beierenweg naar het grote centrum van nu. Dat was wel even wennen.

Waarom TH Sport & Fitness?

TH Sport & Fitness is het mooiste, gezelligste, vriendelijkste en betaalbare centrum van de Bollenstreek. En het is gewoon heel leuk om hier te werken met leuke collega’s.

Wat doe je het liefste naast het werken bij het centrum?

Genieten van mijn gezin dat staat boven alles! Oppassen op de kleinkinderen, lekker fietsen, en genieten van de camping. Dus gewoon genieten van het leven!