RESERVEREN GROEPSLESSEN

Om zicht te hebben op het aantal deelnemers verzoeken wij onze leden om voor de groepslessen vooraf te reserveren. Dit kan heel eenvoudig via de MyWellness app. Je kunt acht dagen van te voren t/m de dag zelf reserveren. Voor vrij fitness hoef je geen reservering te maken, m.u.v. maandag tussen 17.00 en 22.00 uur. Ook jeugdleden hoeven niet te reserveren.

MY WELLNESS APP

Wat biedt de MyWellness app?

Naast het reserveren van groepslessen kun je nog veel meer met de MyWellness app! Zo vind je in de MyWellness app een directe koppeling naar onze online lessen en onze website. En kun je in de app je trainingsresultaten bijhouden. Ook vind je in de app verschillende online fitnesstrainingen voor thuis. Reden genoeg dus om de app te installeren op je smartphone!

Zo installeer je de MyWellness app!
  1. Download de MyWellness app in de App Store of Google Play Store.

  2. Maak een account op het emailadres dat bij ons bekend is. Mocht dit niet lukken, geef ons een seintje. Dan sturen wij je een activatiemail.

  3. Selecteer TH Sport & Fitness. Mogelijk staat TH Sport & Fitness al als sportlocatie ingesteld. Is dit niet het geval zoek op ‘TH Sport & Fitness’ in de lijst met locaties.

  4. Activeer diensten indien wenselijk. Je kunt gezondheidsgegevens importeren in Mywellness en je locatie delen om trainingen buiten huis te registeren.

  5. Geef toestemming voor welke gegevens je deelt met Mywellness. De app is geconfigureerd en je kunt hem vanaf nu gebruiken!

INSTRUCTIEVIDEO DOWNLOADEN EN ACTIVEREN MYWELLNESS APP

GROEPSLES RESERVEREN

IN MY WELLNESS APP

Als je de app opent zie je het home tabblad. Bovenaan staat het ‘Groepsles tijdschema’. Hierin staan onze groepslessen. Klik op de knop ‘Zie Alles’ om de kalender met groepslessen te openen.

Reserveer of meld je af

Je kunt eenvoudig door de kalender scrollen om de groepslessen te bekijken. Door op de getoonde buttons ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Je kunt acht dagen van te voren t/m de dag zelf reserveren. Kies voor ‘boeking wissen’ als je je reservering ongedaan wilt maken. Als je klaar bent navigeer je terug naar het menu middels het pijltje linksboven.