RESERVEREN

Om zicht te hebben op het aantal deelnemers van onze groepslessen verzoeken wij onze leden om vooraf te reserveren. Dit kan heel eenvoudig via de MyWellness app. Jeugdleden hoeven niet te reserveren. Ook voor vrij fitness hoeft niet gereserveerd te worden.

MY WELLNESS APP

Wat biedt de MyWellness app?

Naast het reserveren van je training kun je nog veel meer met de MyWellness app! Zo vind je in de MyWellness app een directe koppeling naar onze online lessen en onze website. En kun je in de app je trainingsresultaten bijhouden. Reden genoeg dus om de app te installeren op je smartphone!

Zo installeer je de MyWellness app!
  1. Download de MyWellness app in de App Store of Google Play Store.

  2. Maak een account op het emailadres dat bij ons bekend is. Mocht dit niet lukken, geef ons een seintje. Dan sturen wij je een activatiemail. Vraagt de app om een toegangs/activatiecode, dan is dit: theahoogervorst.

  3. Selecteer TH Sport & Fitness. Mogelijk staat TH Sport & Fitness al als sportlocatie ingesteld. Is dit niet het geval zoek op ‘TH Sport & Fitness’ in de lijst met locaties.

  4. Activeer diensten indien wenselijk. Je kunt gezondheidsgegevens importeren in Mywellness en je locatie delen om trainingen buiten huis te registeren.

  5. Geef toestemming voor welke gegevens je deelt met Mywellness. De app is geconfigureerd en je kunt hem vanaf nu gebruiken!

INSTRUCTIEVIDEO DOWNLOADEN EN ACTIVEREN MYWELLNESS APP

RESERVEREN

IN MY WELLNESS APP

Als je de app opent zie je het home tabblad. Bovenaan staat het ‘Groepsles tijdschema’. Hierin staan onze groepslessen. Klik op de knop ‘Zie Alles’ om de kalender te openen.

Reserveer of meld je af

Je kunt eenvoudig door de kalender scrollen om de groepslessen te bekijken. Door op de getoonde buttons ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Kies voor ‘boeking wissen’ als je je reservering ongedaan wilt maken. Als je klaar bent navigeer je terug naar het menu middels het pijltje linksboven.