FITNESS

(Check hier onze rustige tijden!)

Op je eigen niveau trainen met een persoonlijk trainingsschema? Je eigen doelen behalen of dit nu conditioneel of spierversterkend is? En zelf bepalen wanneer je komt sporten? Dan is fitness voor jou de juiste keuze. TH Sport & Fitness biedt zowel indoor fitness als outdoor fitness.

INDOOR FITNESS

Bij weinig andere sportcentra vind je zo een ruim opgezette fitnessruimte als bij TH Sport & Fitness (Sport & Fitnesscentrum Thea Hoogervorst). TH Sport & Fitness beschikt over de beste fitness- en cardioapparatuur van Technogym. Door met een technosleutel te trainen, worden al je sportprestaties keurig digitaal bijgehouden. Ook je trainingsschema is opgeslagen op je technosleutel, wat het trainen extra makkelijk maakt.

OUTDOOR FITNESS

De outdoor fitness bevindt zich op de 1e verdieping van de parkeergarage. Dit betekent: lekker in de frisse buitenlucht sporten, maar wel overdekt. Er is geen begeleiding in de outdoor fitness. Maar heb je een vraag, dan kun je altijd iemand van ons balie team aanspreken. In de indoor fitness is wel begeleiding aanwezig.

INTAKE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Kom je voor het eerst? Dan vragen wij je vooraf een afspraak te maken met één van onze instructeurs. De instructeur bepaalt samen met jou je trainingsdoel en maakt een persoonlijk trainingsschema. Helemaal op maat. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met eventuele blessures of andere beperkingen. En krijg je tijdens je eerste training een goede uitleg van alle apparaten.

Na de eerste training volgt nog een afspraak met de instructeur, zodat je verzekerd bent van een goede start. Daarna adviseren wij onze sporters iedere 6 weken een vervolgafspraak te maken. De instructeur kijkt dan samen met jou naar de vorderingen en of het trainingsschema nog voldoende uitdaging biedt. Heb je tussentijds vragen, dan kun je ook altijd terecht bij onze fitness instructeurs.

EERSTEKLAS APPARATUUR

PROFESSIONELE BEGELEIDING

TRAININGSSCHEMA OP MAAT