FITNESS

Op je eigen niveau trainen met een persoonlijk trainingsschema? Je eigen doelen behalen of dit nu conditioneel of spierversterkend is? En zelf bepalen wanneer je komt sporten? Dan is een fitnessabonnement voor jou de juiste keuze.

Bij weinig andere sportcentra vind je zo een ruim opgezette fitnessruimte als bij TH Sport & Fitness (Sport & Fitnesscentrum Thea Hoogervorst). TH Sport & Fitness beschikt over de beste fitness- en cardioapparatuur van Technogym. Door met een technosleutel te trainen, worden al je sportprestaties keurig digitaal bijgehouden. Ook je trainingsschema is opgeslagen op je technosleutel, wat het trainen extra makkelijk maakt.

PROEFTRAINING

INTAKE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Kom je voor het eerst? Dan vragen wij je vooraf een afspraak te maken met één van onze instructeurs. De instructeur bepaalt samen met jou je trainingsdoel en maakt een persoonlijk trainingsschema. Helemaal op maat. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met eventuele blessures of andere beperkingen. En krijg je tijdens je eerste training een goede uitleg van alle apparaten.

Na de eerste training volgt nog een afspraak met de instructeur, zodat je verzekerd bent van een goede start. Daarna adviseren wij onze sporters iedere 6 weken een vervolgafspraak te maken. De instructeur kijkt dan samen met jou naar de vorderingen en of het trainingsschema nog voldoende uitdaging biedt. Heb je tussentijds vragen, dan kun je ook altijd terecht bij onze fitness instructeurs.

SPORTEN MET BLESSURES

Een aantal van onze fitnessinstructeurs volgt een opleiding tot fysiotherapeut, waardoor wij ook mensen met gezondheidsklachten of blessures uitstekend kunnen begeleiden. Nieuwsgierig? Meld je geheel vrijblijvend aan voor een proeftraining en ervaar zelf onze professionele begeleiding.

PROEFTRAINING

EERSTEKLAS APPARATUUR

PROFESSIONELE BEGELEIDING

TRAININGSSCHEMA OP MAAT