Haal het maximale uit jezelf!

personal/duo training

Steeds meer mensen kiezen voor een personal trainer. Maar waarom eigenlijk? Plannen maken om fitter, slanker, sterker of sneller te worden, kan iedereen. Maar deze plannen ook daadwerkelijk in de praktijk brengen, vergt veel motivatie. Zeker als je net begint met sporten. Een personal trainer helpt je om gericht aan je sportdoelen te werken en het maximale uit jezelf te halen. Ook als je al langer traint, kan een personal trainer je net die extra zet geven naar een volgend level. Je sportresultaten zullen omhoog schieten, waardoor je nog meer plezier krijgt in het sporten. Wil je het een keer proberen? De eerste personal / duo training is gratis!

Meld je nu aan!
GRATIS PERSONAL/DUO TRAINING

Onze personal trainers

Bij TH Sport & Fitness kun je kiezen uit twee personal trainers: Inez en David. Daarnaast geeft Martin personal training in ons sportcentrum via zijn eigen coaching praktijk.

Inez

Mijn naam is Inez en ik ben 22 jaar. Nog een jaar studeren en dan heb ik mijn diploma HBO Sportkunde. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij TH Sport & Fitness. Dit beviel zo goed dat ik hier nu nog steeds met veel plezier sport en werk. Zelf vind ik het heel leuk om te boksen. Dit helpt mij om mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast train ik regelmatig in de fitness. Het geven van personal training vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik merk dat ik echt verschil maak en sporters met sprongen vooruit gaan, zodra ze persoonlijk begeleid worden. Samen bespreken we de sportdoelen, vervolgens maak ik een trainingsschema en daarna is het zweten geblazen!

>> AFSPRAAK MET INEZ
David

Hi, ik ben David! Ik ben 20 jaar en doe een Sport & Bewegen opleiding op de Sportacademie in Amsterdam. Vorig schooljaar heb ik mijn diploma voor fitnesstrainer A gehaald en ik ben nu bezig met fitnesstrainer B. In mijn vrije tijd ben ik zelf veel aan het sporten in de fitness en daarnaast voetbal ik bij Foreholte. Mensen motiveren om gezond bezig te zijn en het maximale uit henzelf te halen vind ik het leukste om te doen. Je moet ergens beginnen. Dus maak een eerste afspraak en dan help ik je verder op weg!

>> AFSPRAAK MET DAVID
Martin

Hi, ik ben Martin! Naast mijn werk als fitness instructeur en (sport)diëtist bij TH Sport & Fitness, heb ik mijn eigen coaching praktijk. Via mijn coaching praktijk geef ik ook personal training. Deze trainingen vinden plaats bij TH Sport & Fitness. Meer informatie vind je op mijn website.

>> WEBSITE MARTIN

Kosten & info

  • 5-rittenkaart personal training € 162,50 p.p.
  • 5-rittenkaart duo training 120 p.p. (is € 240 per duo)
  • Deze tarieven gelden alleen in combinatie met een actief abonnement bij ons sportcentrum.
  • 5-rittenkaarten zijn 6 maanden geldig.
Meld je aan voor een gratis personal / duo training
In geval van een duo training ontvangen wij het liefst van beide personen een aanmeldformulier.