Haal het maximale uit jezelf!

personal/duo training

Steeds meer mensen kiezen voor een personal trainer. Maar waarom eigenlijk? Plannen maken om fitter, slanker, sterker of sneller te worden, kan iedereen. Maar deze plannen ook daadwerkelijk in de praktijk brengen, vergt veel motivatie. Zeker als je net begint met sporten. Een personal trainer helpt je om gericht aan je sportdoelen te werken en het maximale uit jezelf te halen. Ook als je al langer traint, kan een personal trainer je net die extra zet geven naar een volgend level. Je sportresultaten zullen omhoog schieten, waardoor je nog meer plezier krijgt in het sporten. Wil je het een keer proberen? De eerste personal / duo training is gratis!

Meld je nu aan!

Onze personal trainers

David

Hi, ik ben David! Ik ben 22 jaar en heb in dit jaar de opleiding Sport & Bewegen op de Sportacademie in Amsterdam afgerond. Tevens heb ik mijn diploma voor fitnesstrainer A en B gehaald. Om mijn kennis verder uit te breiden ben ik onlangs gestart met de Opleiding Sport & Voeding. Want naast sport vind ik voeding ook super interessant. In mijn vrije tijd ben ik zelf veel in onze gym te vinden. Daarnaast voetbal ik bij Foreholte. Mensen motiveren om gezond bezig te zijn en het maximale uit henzelf te halen vind ik het leukste om te doen. Je moet ergens beginnen. Dus maak een eerste afspraak en dan help ik je verder op weg!

Jurgen

Hi, ik ben Jurgen! Ik ben al heel wat jaren werkzaam bij TH Sport & Fitness. Naast mijn werkzaamheden als fitness instructeur en manager bij het sportcentrum vind ik het ook heel leuk om personal training te geven. Samen sportdoelen bepalen, grenzen verleggen en uiteindelijk dat doel behalen. Dat geeft mij enorm veel voldoening. Zullen we er samen tegenaan gaan?

Martin

Hi, ik ben Martin! Naast mijn werk als fitness instructeur en (sport)diëtist bij TH Sport & Fitness, heb ik mijn eigen coaching praktijk. Via mijn coaching praktijk geef ik ook personal training. Deze trainingen vinden plaats bij TH Sport & Fitness. Meer informatie vind je op mijn website.

Kosten & info

  • 5-rittenkaart personal training € 162,50 p.p.
  • 5-rittenkaart duo training 120 p.p. (is € 240 per duo)
  • Deze tarieven gelden alleen in combinatie met een actief abonnement bij ons sportcentrum.
  • 5-rittenkaarten zijn 6 maanden geldig.

Kies je voor personal training bij Martin, dan gelden andere tarieven. Zie martinbrandt.nl

Meld je aan voor een gratis personal / duo training
In geval van een duo training ontvangen wij het liefst van beide personen een aanmeldformulier.