TH SPORT EVENT

“LA RUINE”

ZATERDAG  6 JULI!

Zaterdag 6 juli gaan wij met TH Sport & Fitness iets geweldigs doen in de Ruïne van Kasteel Teylingen! Het eerste TH Sport Event: “LA RUINE”

Op deze prachtige locatie gaan wij met maximaal 100 deelnemers sporten, zweten en vooral plezier hebben. Anita, Carmen, Dionne, Ingrid, Irene, Laura en Roald gaan jullie een fantastische ochtend bezorgen met een mega workout bestaande uit: yoga, XCORE, Body Combat, BRN en Body Balance. 

Datum & tijd

Zaterdag 6 juli van 9.00 tot 11.00 uur. Wij willen iedereen vragen 15 minuten van tevoren, dus om 8.45 uur aanwezig te zijn.

Locatie & parkeren

Het event vindt plaats in de Ruïne van Kasteel Teylingen.

Teylingerlaan 15a, 2215 RT Voorhout (rand Sassenheim)

Er is parkeergelegenheid, maar liever kom je op de fiets!

Goede doel: Ruïne van Teylingen

Deelname aan het TH Sport Event “LA RUINE” is gratis! Maar wij zouden het fantastisch vinden om met elkaar een mooi bedrag bij elkaar te sporten voor de Stichting Beheer Kasteel Teylingen. Wij nodigen daarom graag alle deelnemers uit om een donatie te doen voor de Ruïne van Kasteel Teylingen. Dit kan via deze link: kasteelteylingen.nl/doneren (graag bij punt 5 vermelden: donatie i.v.m. TH Sport Event “LA RUINE”). Of door een donatie te doen in de donatiepot die op 6 juli op de locatie zal staan.

Reserveren = komen

Wij hebben plek voor maximaal 100 deelnemers! Reserveer snel je plekje, want vol = vol. En heel belangrijk: als je gereserveerd hebt, dan vertrouwen we ook op je komst! Van begin tot eind. Mocht je toch verhinderd zijn, stuur dan een mailtje naar marielle@thsportenfitness.nl om je af te melden.

Niet vergeten mee te nemen!
  • Voldoende water
  • Zonnebrandcrème
  • Wellicht een tussendoortje voor wat extra energie
  • Een groot badlaken of matje (er zijn geen matjes aanwezig. De ondergrond is gras)
  • Buiten sportschoenen (of maak ze goed schoon als je ze na de workout weer in de sportschool draagt)
  • Een sweater of trainingsjasje voor tijdens de yoga en cooling down
HOUSE OF WORKOUTS aanbieding XCORE & BRN buisjes

Altijd al je eigen BRN-set of XCORE buis willen hebben? Speciaal voor het TH Sport Event “LA RUINE” hebben wij van House of Workouts een kortingscode gekregen waarmee je 10% korting krijgt op XCORE-trainers en BRN-sets. De kortingscode is: THSPORT10. De code is nu al geldig, dus check snel de website van House of Workouts: shopbyhow.nl

Slecht weer

Een spettertje regen deert ons niet. Maar als de voorspellingen echt heel slecht zijn, verplaatsen we het event naar de sportschool. Hier krijgen jullie dan bijtijds bericht over.

Wachtlijst

De animo voor LA RUINE is zo overweldigend dat we al aan ons maximaal aantal deelnemers van 100 personen zitten. Wil je toch een kans maken om mee te doen, meld je dan aan voor onze wachtlijst. Zodra er een plekje vrij komt, geven wij je z.s.m. een seintje!