POWER, FUN, ENERGY

JEUGDLESSEN

POWER, FUN, ENERGY

JEUGD

LESSEN

Bij TH Sport & Fitness geven wij zowel bokslessen als scholierenfitness voor de jeugd!

SCHOLIERENFITNESS

Scholierenfitness start weer vanaf 30 augustus en wordt gegeven op woensdag van 18.30 – 19.20 uur

Scholierenfitness is een populaire les voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar. Na school even ontspannen en er stevig tegenaan gaan in de fitness. Met lekkere muziek en goede begeleiding, zodat er op een verantwoorde manier getraind wordt.

De training wordt gegeven door Maki. We beginnen de training altijd met een kleine opwarming (bijvoorbeeld burpees of jumpingjacks etc.) en daarna pakken de kids een dumbell en een matje, waarmee we een aantal oefeningen doen. De ene week trainen we het bovenlichaam en de andere week trainen het onderlichaam. Ook gebruiken we tijdens de woensdagles een barbell van maximaal 12,5 kilo. Hiermee doen we verschillende oefeningen zoals squats, shoulderpress en bicep curl. Elke week doen we wat anders. Ook is er altijd ruimte voor eigen inbreng. De kids komen vaak met eigen ideeën of oefeningen en die voeren we dan gezamenlijk uit. Ook sluiten we elke week af met een buikspierkwartiertje.

Abonnementskosten staan vermeld onderaan deze pagina.

JEUGD BOXING

Boxing is fitter worden, door op een veilige en leuke manier te boksen. Boksen geeft je zelfvertrouwen, het versterkt je spieren en is ook super goed voor je conditie. Tijdens de les leer je de eerste beginselen van boksen en krijg je een actieve workout. We oefenen verschillende stoot- en traptechnieken. Hiervoor gebruiken we onder andere onze speciale bokspilaren.

Jeugd boxing (8 tot 15 jaar) wordt gegeven op woensdag van 17.45 tot 18.35u.

Abonnementskosten staan vermeld onderaan deze pagina.

Doe je snel een proefles mee?

Kosten jeugdabonnementen

1X P/W JEUGD

SCHOLIERENFITNESS OF KIDS BOXING

€ 135 per half jaar

€ 245 bij jaarbetaling

Seizoen 1: 30 aug t/m 31 jan

Seizoen 2: 1 feb tot zomervakantie

Inschrijfgeld jeugdabonnementen is eenmalig €15.

CONDITIE

KRACHT

FUN