NIEUW BIJ TH SPORT & FITNESS: EGYM STUDIO

In het hart van ons sportcentrum vind je sinds september 2023 onze gloednieuwe EGYM studio! EGYM maakt spiertraining geschikt voor iedereen door het makkelijker, leuker en motiverender te maken.

In een luxe afzonderlijke ruimte grenzend aan onze fitnessruimte vind je het allernieuwste EGYM krachtcircuit, 4 nieuwe Smart Cardio toestellen en een heerlijke massagestoel. Wil je ook fit en vitaal worden in 2x 30 minuten per week? Lees dan snel verder of meld je direct aan voor een gratis proeftraining om het zelf te ervaren!

Waarom EGYM?

Met EGYM train je sneller, gemakkelijker en met meer plezier! Door de circuit opstelling train je zowel je spieren alsook je uithoudingsvermogen, waardoor je binnen 30 minuten een complete training doet. Dus meer resultaat in minder tijd! Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, maar toch goede resultaten willen behalen. De toestellen werken volautomatisch via jouw persoonlijke polsband, die alles gemakkelijk voor je instelt. Door de gevarieerde, op maat gemaakte programma’s train je bovendien veel effectiever!

EGYM Krachtcircuit

Het EGYM krachtcircuit bestaat uit een combinatie van 8 volautomatische Smart Strength toestellen, geschikt voor een full body work-out. Tijdens je intake stelt de instructeur één keer alle toestellen voor je in op de juiste belasting, herhaling, zithouding en inspanning. Deze gegevens worden automatisch opgeslagen op je persoonlijke polsband (met daarin een RFID chip). Bij iedere training daarna stelt het toestel zich volledig automatisch op jou in door je polsband bij het toestel te houden. Hierdoor kun je snel van het ene naar het andere toestel en kunnen alle deelnemers op hun eigen niveau trainen. Doordat alle deelnemers tegelijkertijd van toestel wisselen, zijn er tussendoor geen wachttijden. 

EGYM Display met Training Curve

Alle toestellen zijn voorzien van een scherm waarop je de EGYM Training Curve ziet. Deze Curve toont het juiste bewegingsbereik en de juiste snelheid. De uitdaging is om tijdens je training met het bolletje op het scherm de curve te volgen. Dit gamification-element verbetert de bewegingscontrole en motiveert je om oefeningen correct uit te voeren. Op deze manier zijn een veilige training en snelle resultaten gegarandeerd, ongeacht je trainingsniveau.

8 Trainingsprogramma’s

EGYM biedt de keuze uit maar liefst 8 trainingsprogramma’s waarbij elk programma zijn eigen focus heeft, zoals bijvoorbeeld spieropbouw, vetverbranding, versterking van het immuunsysteem of verbetering van het (kracht)uithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Door iedere 6 weken je trainingsprogramma aan te passen, blijft het trainen met EGYM uitdagend en afwisselend.

Smart Cardio toestellen

In onze EGYM studio vind je niet alleen de krachtcirkel, maar ook 4 Smart Cardio toestellen die zijn gekoppeld aan de EGYM cloud. Dit maakt het mogelijk om in de EGYM studio een volledige training te doen van zowel kracht als cardio en alle resultaten bij te houden in je app. Gekozen is voor de volgende 4 Smart Cardio toestellen: een fiets, een loopband, een crosstrainer (elliptical) en roeier. De cardiotoestellen zijn voorzien van een touch console, waarop je verschillende trainingsprogramma’s kunt instellen.

Massagestoel

Voor al onze EGYM leden is er nog een extraatje: onze nieuwe Synca massagestoel. De Synca massagestoel is voorzien van unieke functies, zoals een automatische lichaamsscan die de stoel aanpast aan de specifieke lichaamsvorm van de gebruiker. Geavanceerde technologieën zorgen voor massagefuncties die de handelingen van een masseur imiteert. Je hebt de keuze uit verschillende massageprogramma’s, zoals shiatsu en wellness. Deze programma’s variëren in intensiteit. De stoel biedt een uitgebreide massage met specifieke zones voor de nek, schouders, rug en benen. De massage zorgt voor vermindering van pijn en stijfheid in de rug en nek, en verbetering van de bloedcirculatie. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van de energiebalans en mentale focus.

Waarom EGYM?

→ Veilig

→ Effectief

→ Resultaatgericht

→ Makkelijker, leuker én motiverender

→ Geschikt voor iedereen!

TARIEVEN

Klik hier voor onze tarieven. Ben je reeds lid, dan bedragen de kosten voor een EGYM upgrade € 15 per maand of € 150 per jaar.

Q&A

Klik hier voor de meest gestelde vragen en onze antwoorden.

AANMELDEN EGYM PROEFTRAINING

Wil je de EGYM krachtcirkel zelf ervaren? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij zullen eind augustus/begin september contact opnemen voor het inplannen van een afspraak.