JE EERSTE STAP NAAR MEER FUN, POWER EN ENERGIE

WORD NU LID!

Leuk dat je bij ons wilt sporten! Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van je eerste training. (Do you prefer English? Click here for our English registration form)

Vanaf dit rekeningnummer wordt het contributiegeld middels automatische incasso afgeschreven.

Toelichting vanaf 16 jaar:
Bij inschrijving betaal je eenmalig € 25 inschrijfkosten en € 10 voor de Technosleutel.
Kies je voor maandbetaling, dan incasseren wij de eerste keer 2 maanden: 1 maand vooruit + een borgmaand. Je betaalt dan de eerste keer dus: € 25 + € 10 + 2x het maandbedrag. Vervolgens wordt maandelijks de contributie voor de komende maand van je rekening afgeschreven. Bij tijdige afmelding wordt er geen contributie meer geïncasseerd, maar kun je nog 1 maand komen sporten, aangezien je in het begin 1 maand extra betaald hebt. Zie onze voorwaarden.

Toelichting t/m 15 jaar:
Jeugdleden betalen bij inschrijving eenmalig € 15 inschrijfkosten. Onze semesters lopen van 1 september t/m 31 januari en van 1 februari t/m de zomervakantie. Bij inschrijving halverwege het seizoen worden de gemiste weken in mindering gebracht op het eerste contributiebedrag.

Studenten 16 t/m 24 jaar
Studenten en scholieren van 16 t/m 24 jaar kunnen bij een voltijdstudie gebruik maken van studentenkorting. Dit is 25% korting op een gold- of silvercard. Om in aanmerking te komen voor deze korting s.v.p. een kopie of foto van je studentenpas mailen naar: info@theahoogervorst.nl.

3e gezinslid
Bij drie gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres, geldt een korting van 25% op de laagste contributie. Daarnaast bieden wij een extra aantrekkelijk partnerabonnement.
Wij zullen spoedig contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak. Wil je vandaag al starten? Bel ons! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0252-232657.
Check hier onze voorwaarden.