MEET OUR TEAM: FIEN

Even voorstellen….. ik ben Fien, ik ben 16 jaar oud en ik woon in Voorhout.

Hoe lang ben je al te vinden in het sportcentrum?
Ik werk bij TH Sport & Fitness sinds begin augustus 2019, dus ik werk er nu 8 maanden.

Wat doe je allemaal in het sportcentrum?
Ik werk op zaterdag in de crèche, waar ik het altijd erg naar mijn zin heb.

Wat vind je het leukste aan TH Sport & Fitness?
Wat ik het leukst vind aan TH Sport & Fitness is dat de sfeer er altijd goed en gezellig is en dat de ruimte waar je kan sporten mooi en goed georganiseerd is.

Hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik ben hier terecht gekomen via een collega die al bij het sportcentrum werkt. Zij wees mij erop dat TH Sport & Fitness nog iemand zocht voor de crèche voor op zaterdag. Ik had al ervaring met oppassen, dus dit vond ik super leuk.

Wat vind je zo leuk aan dit werk?
Het leukste aan het werken in de crèche vind ik dat sommige kindjes niet meer met hun ouders mee naar huis willen, omdat ze het zo gezellig vinden in de crèche. Dat geeft mij toch altijd wel een geslaagd gevoel. Ook de vrolijkheid die kinderen uitstralen maakt mij blij.

Wat doe je naast het werken bij het sportcentrum?
Naast het werken bij TH Sport & Fitness, ga ik naar school. Ik doe havo op het Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Ik zit nu in 5 havo dus dat betekent examenjaar. Na mijn middelbare school wil ik graag verder studeren op het HBO. Welke opleiding ik wil gaan doen weet ik nog niet precies.

In mijn vrije tijd ga ik vaak wat leuks doen met vrienden en pas ik graag op kinderen. Voor de rest loop ik 1x per week hard en sport ik af en toe zelf ook in het sportcentrum. In de winter ga ik graag met mijn familie op skivakantie.