MEET OUR TEAM: SHARON

Hello, ik ben Sharon en ik kom uit Engeland.

Ik ben sinds januari 2015 lid van het sportcentrum. Ik begon toen met fitnessen en de zumba lessen. Later zag ik een vacature in de krant staan en vanaf april 2018 sloot ik mij aan bij team TH Sport & Fitness als interieurverzorgster. In het sportcentrum ben ik lekker bezig met de schoonmaak en in mijn vrije tijd volg ik met heel veel plezier de zumba lessen.

Mijn geweldige collega’s en de leuke, aardige sportleden vind ik het leukste bij het sportcentrum. De sfeer is altijd goed, waardoor het een fijne werkplek is. Boven aan de trap (richting de kleedkamers) hangt een fotolijst met alle foto’s en namen van de werknemers. Daardoor weten de leden mijn naam en begroeten zij mij in het sportcentrum wat ik echt heel leuk vind!

Na het werk breng ik graag tijd door met mijn man Simon, onze caravan en onze 2 katten & 5 cavia’s. Graag tot snel in het sportcentrum!!