MEET OUR TEAM: ANNEMIEKE

 

Stel jezelf even voor:

Ik ben Annemieke van der Kwast-Keuning, echtgenoot van Ruud van der Kwast. Ik ben moeder van twee dochters en een zoon, en sinds 1 ½ jaar oma van twee kleindochters. Ook heb ik een hond Nala, een New Foundlander.

Hoe lang ben je al aanwezig in het sportcentrum?

Ik ben al heel lang verbonden met het bedrijf, ik denk 20 jaar. Daarvoor sportte ik altijd bij Thea in Sassenheim, in de gymnastiekzaal op de Parklaan, wat er nu niet meer is. Dan kwam Thea met haar autootje, met cassettebandjes/radio en niet vergeten de tamboerijn, hoe leuk was dat.

Wat doe je allemaal in het sportcentrum?

Wat ik doe in het centrum?? Ik ben baliemedewerkster, ik ontvang de klanten met veel plezier, en ik geef uitleg over de abonnementsvormen, en ik adviseer ze dat bewegen belangrijk is. Het leukste is toch wel de uitleg over alle lessen die we hebben, daar word ik heel blij van. Ik kan dan uit eigen ervaring spreken. Dat blijft toch wel mijn ding. Verder doe ik de administratie, dus inschrijvingen, omzettingen, ziekmeldingen, afmeldingen. En wat schoonmaakwerkzaamheden.

Wat vind je het leukste aan TH Sport en Fitness?

De mooie dingen van het centrum zijn toch wel de bijzondere avonden op de vrijdag. Er worden vaak leuke activiteiten georganiseerd, waar ik heel veel van kan genieten. Zoals o.a. het sporten op het dak, of een zumba marathon of de introductie van nieuwe lessen.

Hoe ben je hier terechtgekomen?

Ik ben hier terechtgekomen door een advertentie in de krant, er werd een baliemedewerkster gevraagd voor het nieuwe pand toentertijd.

Wat vind je zo leuk aan dit werk?

Het leukste is toch wel het enthousiasmeren van de klanten. Verder vind ik het superleuk om met jonge mensen te werken, die van sporten houden, en ik vind het boeiend hoe hun ontwikkeling is/gaat.

Wat zou je mensen meegeven als ze hier willen komen sporten?

Ik geef de klanten mee, dat sporten heel belangrijk is, zeker ook als je wat ouder bent, en dat je er heel blij van wordt. En dat dit een heel toegankelijk centrum is met veel mogelijkheden, en super instructeurs en docenten.

Wat doe je het liefste naast het werken bij het sportcentrum?

Ik doe naast het werken, vrijwilligerswerk bij korfbalvereniging Top, ik sta daar af en toe in de kantine, en ik ben supporter. Ik kijk naar de wedstrijden van TOP 1. Zij spelen in de hoogste klasse van Nederland, zijn al een paar keer kampioen van Nederland geweest. Ik ga dan ook gezellig met de bus mee naar uitwedstrijden. Maar ook de ander teams vind ik leuk om te zien. Ik ga ook mee op het korfbalkamp in de vakantie als vrijwilliger, in de kookploeg. We koken dan met vier personen voor 130 mensen. Dat is een week knallen en heel gezellig. Ik ben ook oppasoma voor een dag in de week. Dit is extra toevoeging in mijn leven. Verder zwem ik een keer per week en ik wandel met mijn hond. Ik heb altijd veel bij Thea gesport, ik vind/vond de lessen super. Ik moet nu de tijd wat verdelen.