BLOG 1

BLOG 1: HET BEDRIJSUITJE

13 SEPTEMBER 2019

Afgelopen zondag, 8 september hebben wij, het hele team van TH Sport & Fitness een bedrijfsuitje gehad. We begonnen om 2 uur bij het sportcentrum. Regen, regen en nog meer regen. Iedereen had er een beetje een hard hoofd in hoe we nou droog over zouden komen op de tandem naar Leiden.

Uiteindelijk droog aangekomen in Leiden stond daar een prachtige boot voor ons klaar waarmee we een rondvaart door de Leidse vaarten kregen door een schipper die al het moois liet zien.

Tijdens de boottocht waren er verschillende plekken waar je heel mooi uitzicht had en wat we daarom ook vastgelegd hebben.

Al was niet alles zo leuk… er waren ook wel hele spannende bruggen waar sommige mensen best ‘bang’ waren. Zeven meter lang en erg donker.

Er stond ons ook nog een leuke verassing te wachten onder die brug, want we kwamen erachter dat we niet alleen waren…

Toen iedereen weer bijgekomen was van de schrik, kon iedereen gelukkig weer lachen.

Op de terugweg zagen we nog iets opmerkelijks. De vragen blijven nog steeds opkomen hoe dit kon gebeuren.

Tijdens de rondvaart kwamen we het bedrijf tegen waarbij wij die avond de barbecue besteld hadden. Onze barbecue werd verzorgd door Josselin’s. Josselin’s zit op de Oranjelaan 27 in Leiden. Een echte aanrader!

Bij terugkomst van de boot, stapten we weer op onze tandem en fietste we terug naar het sportcentrum waar een heerlijk, verzorgde barbecue geregeld was. Iedereen hielp mee met onder andere het snijden van de stokbroden, het klaarzetten van het drinken en de tafels en stoelen neerzetten.

Josselin’s had heerlijke salades, sausjes en natuurlijk het vlees en vis geregeld.

Jurgen die begon met het regelen van de barbecue samen met de jongens van het fitnessteam.

Terwijl Lisa en Cindy nog een paar foto’s van zichzelf maakten.

Het was een zeer geslaagde dag en wij als team zijn weer een stuk hechter geworden met elkaar. Dat is uiteindelijk natuurlijk waar we het voor doen!

Meer blogs

DE FIT TEST

september 29th, 2022|

Wist je dat je bij ons de meest uitgebreide fittest kan laten afnemen in de gehele regio? Hier een leuke en informatieve blog over alle onderdelen die aan bod komen tijdens onze fittest. LEES MEER >>

BLOG 1

september 13th, 2019|

Afgelopen zondag, 8 september hebben wij, het hele team van TH Sport & Fitness een bedrijfsuitje gehad. We begonnen om 2 uur bij het sportcentrum. Regen, regen en nog meer regen. Iedereen had er een beetje een hard hoofd in hoe we nou droog over zouden komen op de tandem naar Leiden. LEES MEER >>

2019-09-13T09:09:36+00:00
Ga naar de bovenkant