Nieuw: Yoga Nidra

“Ervaar de allerdiepste staat van ontspanning.”

Aanmelden workshop

Happinez: “Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij Yoga Nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk.”

Slaap van de yogi

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘yoga slaap’ en is een yogavorm die snel in populariteit toeneemt. Tijdens Yoga Nidra lig je zo stil mogelijk en leidt de stem van de docent je naar een staat tussen waken en slapen. Een staat die je normaal alleen bereikt in je diepe slaap. Door de beoefening van Yoga Nidra maak je je systeem vrij van diepgewortelde impressies die misschien wel jarenlang voor stress hebben gezorgd. 

Yoga Nidra door Irene

Onze docente Irene rondt binnenkort haar opleiding tot ‘Yoga Nidra docent’ af en wil je graag kennis laten maken met deze bijzondere yogavorm. Daarom organiseren wij vanaf zondag 22 november een vierweekse workshop Yoga Nidra bij ons in het sportcentrum.

Vierweekse workshop

De workshop bestaat uit 4 zondagsessies van circa 2 uur. We beginnen met een korte uitleg over Yoga Nidra en waarom het zo goed voor je is. Daarna volgt een warming up (dit is een combinatie van body balance en yoga) met aansluitend de Yoga Nidra. We sluiten de sessie af met thee en iets (gezond) lekkers erbij. 

Meenemen

Omdat je tijdens de Yoga Nidra stil ligt, adviseren wij warme kleding – waaronder warme sokken – en een eigen deken of slaapzak mee te nemen. Neem gerust ook andere attributen mee om je warm en comfortabel te voelen, zoals: een oogmasker, plat kussentje of bolster. Je kunt ook een kussen/bolster van ons gebruiken. In dat geval is het fijn om een eigen handdoek mee te nemen om op het kussentje te leggen. 

Data

Data: zondag 22 en 29 november en 6 en 13 december 2020
Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Uiteraard worden alle RIVM-regels in acht genomen en hanteren wij een maximum aantal deelnemers. VOL = VOL

Ben je 1 van de 4 sessies verhinderd? Dan mag je de sessie cadeau geven aan een vriend of vriendin en mag hij/zij in jouw plaats komen.

Aanmelding vierweekse workshop Yoga Nidra gesloten

De workshop die gepland staat voor 22 en 29 november en 6 en 13 december is reeds volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven van onze Yoga Nidra activiteiten, vul dan onderstaand contactformulier in. Zodra er weer een Yoga Nidra workshop of les start, zullen wij je hierover informeren.