POWER, FUN, ENERGY

SCHOLIEREN

FITNESS

SCHOLIERENFITNESS is een populaire les voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Na school even ontspannen en er stevig tegenaan gaan in de fitness. Uiteraard met goede begeleiding, zodat er op een verantwoorde manier getraind wordt.

Scholierenfitness maandag 18.30u

Tijdens de scholierenfitness op maandag train je voornamelijk op de apparaten (cardio en kracht). Deze training wordt gegeven door Rohaib. Hij let er op dat je de oefeningen goed uitvoert en niet te zwaar of verkeerd traint.

Scholierenfitness woensdag 18.30u

Op woensdag wordt de training gegeven door Maki. We beginnen de training altijd met een kleine opwarming (bijvoorbeeld burpees of jumpingjacks etc.) en daarna pakken de kids een dumbell en een matje, waarmee we een aantal oefeningen doen. De ene week trainen we het bovenlichaam en de andere week trainen het onderlichaam. Ook gebruiken we tijdens de woensdagles een barbell van maximaal 12,5 kilo. Hiermee doen we verschillende oefeningen zoals squats, shoulderpress en bicep curl. Elke week doen we wat anders. Ook is er altijd ruimte voor eigen inbreng. De kids komen vaak met eigen ideeën of oefeningen en die voeren we dan gezamenlijk uit. Ook sluiten we elke week af met een buikspierkwartiertje.

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles!

POWER & FUN

CIRCUITVORM

12 T/M 16 JAAR