Q&A EGYM

Bekijk hier de meest gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot onze EGYM studio.

Wat is EGYM?

Het EGYM krachtcircuit bestaat uit een combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. 

Met EGYM train je sneller, gemakkelijker en met meer plezier! Door de circuit opstelling train je zowel je spieren alsook je uithoudingsvermogen, waardoor je binnen 30 minuten een complete training doet. Dus meer resultaat in minder tijd! Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, maar toch goede resultaten willen behalen. 

De toestellen werken volautomatisch via jouw persoonlijke polsband, die alles gemakkelijk voor je instelt. Door de gevarieerde, op maat gemaakte programma’s train je bovendien veel effectiever!

Wat vind je straks nog meer in onze EGYM studio?

Naast de 8 volautomatische krachttoestellen (het EGYM krachtcircuit) komt er ook een loopband, een fiets, een roeier, een crosstrainer en een massagestoel.

Wat kost EGYM?

Per 1 september kun je overstappen naar een Platinum abonnement. De kosten hiervoor bedragen € 65 per maand of € 650 per jaar.

Wil je EGYM aanvullend op je huidige abonnement, dan betaal je (p.p.) €15 per maand extra of € 150 per jaar. 

Is het ook mogelijk om alleen EGYM te doen?

Dat kan, maar hier is geen apart tarief voor. Je betaalt dan dus hetzelfde als hierboven (€ 15 per maand of € 150 per jaar extra op je reguliere abonnement). In vergelijking met andere aanbieders van cirkeltraining zoals Happy Bodies liggen de tarieven echter nog steeds laag. 

Waarom is EGYM duurder en zit het niet gewoon in het abonnement?

EGYM is een zeer grote investering voor ons als sportcentrum. Als we EGYM in het reguliere abonnement opnemen, zal de prijs van alle abonnementen omhoog gaan. Wij kiezen er liever voor om alleen de leden die EGYM willen gebruiken daarvoor iets meer te laten betalen.

Daarbij blijft de prijs nog steeds concurrerend als je deze vergelijkt met andere aanbieders van cirkeltraining, zoals bijvoorbeeld Happy Bodies. Terwijl je bij ons daarnaast veel meer faciliteiten hebt! (fitness, groepslessen, douches, sauna, sportcreche, massagestoel)

En het is het echt waard!!! Het is zo een vernieuwend concept dat het ‘t sporten ook echt leuker, motiverender en makkelijker maakt. 

Moet ik reserveren als ik een EGYM abonnement heb?

Ja, wij gaan hier een aparte reserveringsapp voor maken. Wij willen het op afspraak doen, zodat je altijd zeker weet dat er plek is op het tijdstip dat jij de EGYM cirkel wilt gebruiken.

Ik train graag langer dan een half uur. Is EGYM dan wel interessant voor mij?

Jazeker! Je kunt EGYM integreren in je normale trainingsschema. Naast het half uur EGYM doe je dan aanvullend cardio en aanvullende krachtoefeningen in de reguliere fitness. Of je combineert EGYM met ervoor of erna een groepsles.

Ik ben een ervaren sporter. Is EGYM dan wel iets voor mij?

Ook dat antwoord is positief. EGYM kent vele trainingsprogramma’s, waardoor het ook voor ervaren sporters uitdagend is en ook echt helpend om weer een stap verder te komen.

Kan ik EGYM een keer uitproberen?

Jazeker! Aanmelden voor een proeftraining kan via onze website thsportenfitness.nl/EGYM.

Meer info: thsportenfitness.nl/EGYM