START JEUGD LESSEN

JEUGDLESSEN VANAF 4 MEI OP PARKEERDEK!

29 APRIL 2020

Wij hebben goed nieuws! Vanaf maandag 4 mei starten wij weer met onze jeugdlessen.

Buiten i.p.v. binnen sporten

De trainingen zullen plaatsvinden op de eerste etage van de parkeergarage van het sportcentrum. Dit parkeerdek is zéér ruim, zodat we meer dan voldoende afstand kunnen houden. Daarnaast kunnen de kinderen hierdoor lekker buiten sporten, maar wel overdekt. En dus beschermd tegen eventuele regen!

De eerste etage van het parkeerdek zal niet toegankelijk zijn voor auto’s en willen wij vanaf heden alléén gebruiken voor sportactiviteiten.

Scholierenfitness wordt bootcamp fitness

Doordat de training niet in de fitnesszaal plaatsvindt, zal er in plaats van scholierenfitness “bootcamp fitness” gegeven worden. Er zal tijdens de bootcamp fitness gebruik gemaakt worden van o.a. outdoor spinningfietsen en kleinere fitnessattributen. Iets anders dan normaal dus, maar wij denken minstens net zo leuk en intensief! Onze trainers kunnen in ieder geval niet wachten om iedereen een super training te geven!

De bootcamp fitness wordt vanaf 4 mei gegeven op:

 • Maandag 18.00u – 19.00u, 12-16 jaar
 • Woensdag 18.00u – 19.00u, 12-16 jaar
Kids boxing wordt box combat

Ook de kids boxing gaat er iets anders uitzien. Doordat we buiten niet over boxpilaren beschikken en er niet gespard wordt, zal er in plaats van de gebruikelijke kids boxing “box combat” gegeven worden.

Box combat is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen.

De box combat wordt vanaf 7 mei gegeven op:

 • Donderdag 16.30u – 17.15u, 8-12 jaar
 • Donderdag 17:30u – 18:15u, 12-16 jaar
Halen en brengen

De kinderen kunnen door de ouders worden afgezet op de begane grond van de parkeergarage. Oudere kinderen kunnen zelf op de fiets komen. De kinderen kunnen dan zelf naar de eerste verdieping van de parkeergarage lopen. De instructeur vangt de kinderen daar op. Na afloop van de training lopen de kinderen weer naar de begane grond waar ze worden opgehaald door de ouders of zelf op de fiets naar huis gaan.

Ouders mogen i.v.m. de Corona regels niet naar de eerste verdieping. Om onderling contact tussen ouders/verzorgers zoveel mogelijk te voorkomen, zijn de trainingen niet aansluitend aan elkaar.

Veiligheids- en hygiënemaatregelen
 • Voor de veiligheid van de kinderen, de ouders/verzorgers en ons team, hebben wij de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:
 • De bootcamp fitness zal in circuitvorm plaatsvinden, waarbij we minimaal 3 meter tussen de verschillende circuitonderdelen zullen aanhouden.
 • Tijdens de boxinglessen zal niet gespard worden. De oefeningen vinden individueel plaats. Op de grond worden stippen gezet met een onderlinge afstand van 3 meter. Ieder kind zoekt een stip uit en op die plek voert hij/zij de oefeningen uit.
 • De instructeur houdt altijd minimaal 1,5 meter afstand van de kinderen.
 • Kinderen worden door de trainer verzocht om voor aanvang van de training hun handen schoon te maken met desinfecterende handgel. Dit is op de locatie aanwezig.
 • Het sportcentrum zelf is gesloten, m.u.v. de toiletten en EHBO voorzieningen.
 • Douchen is dus niet toegestaan in het sportcentrum.
 • Kinderen komen omgekleed naar de training en douchen thuis.
 • De attributen en trainingstoestellen worden na iedere training grondig schoongemaakt met desinfecterend schoonmaakmiddel.
 • Op de trainingslocatie zijn papieren doeken en schoonmaakspray aanwezig om tussentijds ook schoon te maken.
 • Ook de toiletgroepen worden uiteraard regelmatig schoongemaakt.
 • Wanneer kinderen hoesten of verkouden zijn, kunnen zij helaas niet deelnemen aan de training.
Vriend of vriendin mee?

Ook kinderen die niet lid zijn van het sportcentrum zijn van harte welkom om onze buitentrainingen te volgen. Kinderen die NIET lid zijn, kunnen zich vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@theahoogervorst.nl. Op die manier houden wij goed zicht op het aantal deelnemers. En weten wij of wij het aantal begeleiders en/of lesuren moeten uitbreiden.

Kinderen die lid zijn van ons sportcentrum hoeven zich niet vooraf aan te melden. Wij gaan er van uit dat wij hen vanaf 4 mei weer op de training zien.

Wij hebben er veel zin in! Zijn er vragen naar aanleiding van deze mail? Stuur dan een mailtje terug naar info@theahoogervorst.nl.

Meer nieuws

NIEUWSBRIEF ZOMER 2024

Eindelijk zomer! ☀️ Hopelijk hebben we tijdens ons sport event "La Ruine" ook zulk prachtig weer. Meer informatie over La Ruine, onze nieuwe gym, de nieuwe Technogym app en het inloopspreekuur van onze sportfysio lees je in deze nieuwsbrief!

LEES MEER >>

2020-04-29T15:54:56+00:00
Ga naar de bovenkant