KIDS BOXING WEER VAN START

8 JANUARI 2019

Goed nieuws! Na een succesvolle serie kids boxing in het laatste kwartaal van 2019, krijgen de kids boxing lessen vanaf donderdag 9 januari een vast plekje in ons lesrooster. Dus wil je na school lekker energie kwijt, kom dan op donderdag naar onze boxing lessen. Kids boxing is fitter worden door op een veilige en leuke manier te boksen. We trainen met elkaar, niet tegen elkaar. Boksen geeft je zelfvertrouwen, het versterkt je spieren en is ook nog eens super goed voor je conditie.

WANNEER:

  • Donderdag 16:30 – 17:15u 8 tot 12 jaar
  • Donderdag 17:15 – 18:00u 12 tot 16 jaar

ZOWEL VOOR JONGENS ALS MEISJES!

Meer nieuws

OUTDOOR SPINNING

Tuurlijk balen we er flink van dat we nu al ruim 6 weken dicht zijn. Maar vandaag zijn we vooral blij! Want onze outdoor spinningfietsen zijn geleverd! Zodat wij jullie binnenkort ook buiten training kunnen geven.

LEES MEER >>

CORONA NIEUWS

Beste sporters,

Sinds 16 maart is het sportcentrum gesloten in verband met het terugdringen van het Corona virus. Wij hebben besloten de abonnementen niet te incasseren zolang wij gesloten zijn. Meer informatie hebben wij per e-mail naar onze leden gestuurd.

LEES MEER >>

Load More Posts
2020-01-08T21:18:40+00:00