NIEUW ROOSTER | NIEUWE LES: BOXING

NIEUW LESROOSTER, NIEUWE TRAINING: BOXING!

30 AUGUSTUS 2019

Vanaf maandag 2 september gaat ons nieuwe lesrooster in. Check goed of jouw favoriete lesuur nog steeds op hetzelfde tijdstip gegeven wordt.

En leuk nieuws… want donderdag 5 september starten wij met onze eerste bokstraining! Een heerlijke training als je je na een drukke dag/week even helemaal wil uitleven. Boksen laat stress verdwijnen, geeft je zelfvertrouwen en geeft nieuwe energie.

Boxing wordt gegeven op donderdagavond om 18.30 uur en op vrijdagochtend om 10.00 uur.

Meer nieuws

NIEUWSBRIEF 4 JANUARI 2023

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig en sportief 2023! Wij hopen je in 2023 weer vaak te zien in ons sportcentrum! 💪 Het afgelopen jaar was een bewogen jaar. We begonnen in lockdown, maar eindigden vol actie met een super gezellige kerstlunch en feestelijke kerstlessen.

LEES MEER >>

2019-09-05T09:49:17+00:00
Ga naar de bovenkant