NIEUW LESROOSTER, NIEUWE TRAINING: BOXING!

30 AUGUSTUS 2019

Vanaf maandag 2 september gaat ons nieuwe lesrooster in. Check goed of jouw favoriete lesuur nog steeds op hetzelfde tijdstip gegeven wordt.

En leuk nieuws… want donderdag 5 september starten wij met onze eerste bokstraining! Een heerlijke training als je je na een drukke dag/week even helemaal wil uitleven. Boksen laat stress verdwijnen, geeft je zelfvertrouwen en geeft nieuwe energie.

Boxing wordt gegeven op donderdagavond om 18.30 uur en op vrijdagochtend om 10.00 uur.

Meer nieuws

Christmas Morning

Een heerlijk ontbijtje voordat je gaat sporten? Wij organiseren op woensdagochtend 18 december een heerlijk kerstbuffet met heerlijke afgebakken broodjes, vers fruit en nog veel meer! Kom jij ook gezellig mee ontbijten? LEES MEER >>

Load More Posts
2019-09-05T09:49:17+00:00