NIEUW ROOSTER | NIEUWE LES: BOXING

NIEUW LESROOSTER, NIEUWE TRAINING: BOXING!

30 AUGUSTUS 2019

Vanaf maandag 2 september gaat ons nieuwe lesrooster in. Check goed of jouw favoriete lesuur nog steeds op hetzelfde tijdstip gegeven wordt.

En leuk nieuws… want donderdag 5 september starten wij met onze eerste bokstraining! Een heerlijke training als je je na een drukke dag/week even helemaal wil uitleven. Boksen laat stress verdwijnen, geeft je zelfvertrouwen en geeft nieuwe energie.

Boxing wordt gegeven op donderdagavond om 18.30 uur en op vrijdagochtend om 10.00 uur.

Meer nieuws

NIEUWSBRIEF ZOMER 2024

Eindelijk zomer! ☀️ Hopelijk hebben we tijdens ons sport event "La Ruine" ook zulk prachtig weer. Meer informatie over La Ruine, onze nieuwe gym, de nieuwe Technogym app en het inloopspreekuur van onze sportfysio lees je in deze nieuwsbrief!

LEES MEER >>

2019-09-05T09:49:17+00:00
Ga naar de bovenkant