Meld je nu aan voor onze 6-weekse

Lifestyle Course

Heb jij al langer goede voornemens om meer te bewegen en gezonder te eten, maar lukt het niet om dit structureel aan te pakken? In 6 weken helpen wij je op weg naar een gezonde leefstijl!

De Lifestyle Course omvat:

6 Weken onbeperkt sporten
6 Persoonlijke coach sessies
Persoonlijk trainingsschema
Wekelijks wegen en meten
Wekelijks leefstijl tips
Online cursusboek Gezonde voeding
Technogym-sleutel
Heel veel sportplezier!

Kosten € 125 inclusief inschrijfgeld. Voor leden bedragen de kosten € 52,50 bij een onbeperkt abonnement en € 75 bij een abonnement voor 1x per week. Het abonnement voor 1x per week wordt dan 6 weken omgezet naar onbeperkt.

Meer info
MELD JE AAN!

1600 Zorgprofessionals: “Werk aan een gezonde leefstijl”

Het kan nog maanden duren voordat er een vaccin of geneesmiddel beschikbaar is tegen het coronavirus. Maar dat betekent niet dat we tot die tijd stil moeten zitten. Meer dan 1600 artsen en andere medisch experts roepen Nederlanders op om meer werk te maken van een gezonde leefstijl. Want fit zijn verkleint de kans op ernstige symptomen en vergroot de kans op een spoedig herstel.

Wat kun je verwachten van de Lifestyle Course?

De cursus duurt zes weken en in deze 6 weken helpen wij je bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Door meer te bewegen en gezonder te eten. Maar ook andere zaken komen aan bod. Zoals een goede balans tussen in- en ontspanning, de juiste mindset en een goede nachtrust. Het is een individuele cursus, waarbij je wekelijks een afspraak hebt met 1 van onze fitness coaches.

De eerste afspraak

De fitness coach maakt tijdens de eerste afspraak een sportplan met je. Samen kijken jullie met welk doel jij meedoet aan deze cursus en welke trainingen het beste bij jou en jouw doel passen. Is dit vrij fitness? Dan maakt de fitness coach een persoonlijk trainingsschema voor je. Maar het kan ook zijn dat je graag groepstrainingen volgt. Of wellicht een combinatie van groepstrainingen en vrij fitness. Tevens zal je tijdens de eerste kennismaking gewogen en gemeten worden. Hierbij wordt niet alleen je gewicht gewogen, maar ook je vetpercentage en je taille omtrek.

Wekelijkse leefstijl tips

Na de eerste kennismaking ga je aan de slag met sporten en ontvang je wekelijks per mail tips voor een gezonde leefstijl. De tips zijn voornamelijk gericht op gezond eten/afvallen. Zo ontvang je de eerste week in de mail een link naar ons online cursusboek met daarin meer informatie over gezonde voeding en een basisdieet. Maar ook andere tips die horen bij een gezonde leefstijl ontvang je wekelijks in je mailbox.

Week 2 t/m 6

Vervolgens heb je iedere week een afspraak met de fitness coach. De fitness coach weegt en meet je tijdens deze afspraak en vraagt hoe het met je gaat. Is het sportplan goed vol te houden? Zijn er aanpassingen nodig in het sportplan of zijn er andere dingen waar je tegenaan loopt? Dit wordt allemaal besproken tijdens de wekelijkse afspraak.

Gedurende deze 6 weken zorgen we dat jij de smaak van het sporten helemaal te pakken hebt. En dat je bewuster omgaat met gezond eten. Alles met als doel: een gezondere leefstijl!

Extra optie: persoonlijk dieet

Mocht je aanvullend op de cursus een persoonlijk dieet willen, dan werken wij nauw samen met een erkend diëtist. Hier worden extra kosten voor berekend, maar dit wordt veelal vergoed door je ziektekostenverzekering. Mocht hier interesse in zijn, dan vernemen wij dit graag.

Meld je aan voor de Lifestyle Course

Hartelijk dank voor je aanmelding. Wij laten zo snel mogelijk van ons horen!