Dinsdag 11 oktober 19.00 uur

Interactieve workshop

“Verbeter je leefstijl door goed te slapen”

Aanmelden workshop

Bij een gezonde leefstijl denk je snel aan voldoende bewegen en gezonde voeding. Maar ook slaap is een ontzettend belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Echter, de helft van de Nederlanders heeft weleens last van slaapproblemen.
Op dinsdag 11 oktober wordt in ons sportcentrum een interactieve workshop gegeven met als thema “Verbeter je leefstijl door goed te slapen”. Deze 1,5 uur durende workshop wordt verzorgd door de psychologen en slaapexperts van slaapmakend.nl. De kosten bedragen € 65,- per persoon. Het maximum aantal deelnemers is 20 personen. Inloop vanaf 18.45u, aanvang workshop 19.00u. Aanmelden voor de workshop kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier.

Waarom deze workshop?

We slapen ongeveer eenderde van ons leven, bij elkaar opgeteld ongeveer 25 jaar. Gek genoeg weten we toch vrij weinig over slaap. Waarom heb je slaap nodig? Wat gebeurt erals je slaapt? Ondergrondse bunkers, tweecellige diertjes, ECG’s en nonnen hebben de afgelopen decennia geholpen om slaapwetenschappers betere antwoorden te geven op deze vragen. En om miljoenen mensen beter te laten slapen, werken en leven. De workshop ‘Verbeter je leefstijl door goed te slapen’ behandelt in anderhalf uur veelvoorkomende misverstanden over slaap en biedt concrete handvatten om de slaap zo effectief mogelijk in te zetten in het kader van een goede gezondheid en om effectief te kunnen sporten.

Over Slaapmakend

Slaapmakend is volledig gespecialiseerd in de behandeling van slapeloosheid. Dankzij deze specialisatie zijn wij op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en bieden we behandelingen (zonder medicatie) met een zeer hoge effectiviteit: ruim 85%van onze cliënten ontwikkelt tijdens ons traject een gezond slaappatroon. We werken momenteel intensief samen met de Universiteit van Amsterdam om de behandeling van slapeloosheid nog verder te ontwikkelen. Talloze verwijzers (ziekenhuizen, huisartsen,neurologen, psychologen, bedrijfsartsen etc.) weten ons te vinden en Slaapmakend verschijnt regelmatig in de media. Slaapmakend geeft met regelmaat en veel plezier workshops en trainingen binnen bedrijven om medewerkers beter te leren slapen.

Aanmelding workshop

Check hier onze voorwaarden.