Zondag 10 & 24 oktober 2021:

nieuwe yoga nidra workshop

“Ervaar de allerdiepste staat van ontspanning.”

Aanmelden workshop

Na het succes van vorig jaar organiseert Irene in oktober weer een nieuwe Yoga Nidra workshop. Dit keer bestaat de Yoga Nidra workshop uit twee live sessies op zondag 10 en 24 oktober van 9.30 tot 11.00 uur. Daarnaast ontvangen alle deelnemers in de tussenliggende week een online Yoga Nidra reis om thuis te volgen. 

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘yoga slaap’ en is een yogavorm die snel in populariteit toeneemt. Het is een momentje ontspanning in alle hectiek waarin wij leven. In plaats van “geleefd worden” helpt Yoga Nidra je om diepe ontspanning te ervaren en actief richting te geven aan je eigen leven.

Tijdens Yoga Nidra lig je zo stil mogelijk en leidt de stem van de docent je naar een staat tussen waken en slapen. Een staat die je normaal alleen bereikt in je diepe slaap. Door de beoefening van Yoga Nidra maak je je systeem vrij van diepgewortelde impressies die misschien wel jarenlang voor stress hebben gezorgd.

Inhoud en kosten workshop
  • Zondag 10 oktober 9.30 – 11.00 uur
  • Zondag 24 oktober 9.30 – 11.00 uur
  • Online Yoga Nidra reis om thuis te volgen

De sessies op 10 en 24 oktober bestaan uit een korte introductie waarin Irene meer vertelt over wat Yoga Nidra inhoudt, een body balance warming up van circa 30 minuten, een Yoga Nidra reis van circa 40 minuten en we sluiten af met een kopje thee.

De kosten voor dit totaalpakket bedragen € 25. De gehele opbrengst komt ten goede aan Freya.

Ben je 1 van de 2 live sessies verhinderd? Dan mag je de sessie cadeau geven aan een vriend of vriendin en mag hij/zij in jouw plaats komen.

Meenemen

Omdat je tijdens de Yoga Nidra stil ligt, adviseren wij warme kleding – waaronder warme sokken – en een eigen deken of slaapzak mee te nemen. Neem gerust ook andere attributen mee om je warm en comfortabel te voelen, zoals: een oogmasker, plat kussentje of bolster. Je kunt ook een kussen/bolster van ons gebruiken. In dat geval is het fijn om een eigen handdoek mee te nemen om op het kussentje te leggen.

Yoga Nidra voor Freya

Yoga Nidra leert je te luisteren naar je innerlijk bron. Het helpt je te leven naar je hartenwens. Maar niet voor iedereen is het vervullen van zijn of haar hartenwens vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen die als hartenwens een kinderwens hebben. Voor deze mensen zet Freya zich in. Freya is een vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Freya biedt lotgenoten een luisterend oor en zorgt voor actuele, betrouwbare informatie en inspirerende activiteiten voor hun doelgroep.

De gehele opbrengst van de Yoga Nidra workshop komt ten goede aan Freya. Op deze manier willen wij deze vereniging en haar leden graag een hart onder de riem steken. Wil je niet meedoen met de Yoga Nidra workshop, maar Freya wel steunen? Of wil je meer informatie over de activiteiten van Freya? Kijk dan op hun website www.freya.nl.

“Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij Yoga Nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je past echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk.”

Aanmelding Yoga Nidra workshop

Check hier onze voorwaarden.