CORONA MAATREGELEN

CORONA MAATREGELEN

Gelukkig kan er ondanks Corona weer heel veel in ons sportcentrum. Maar uiteraard blijven wij alert en doen we er alles aan om jullie veiligheid te waarborgen.

GEZONDHEIDSCHECK

Blijf thuis bij één of meer van de volgende klachten: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en/of koorts. Deze klachten kunnen het begin van Corona zijn. Door thuis te blijven, wordt besmetting van andere mensen voorkomen. Als je 24 uur geen klachten meer hebt, verwelkomen we je graag weer in ons sportcentrum.

HOUD 1,5 METER AFSTAND

 • Houd minimaal 1,5 meter afstand van je medesporters en instructeur.
 • Voor de groepslessen staan er stippen op de grond. Iedere deelnemer zoekt een stip uit en op die plek voer je de oefeningen uit.
 • Ook fitnesstoestellen en outdoor spinningfietsen staan op voldoende afstand van elkaar. Daar waar nodig zijn toestellen afgeplakt/buiten gebruik gesteld.

RESERVEREN

Om zicht te hebben op het aantal deelnemers verzoeken wij onze leden om voor de groepslessen vooraf te reserveren. Dit kan heel eenvoudig via de MyWellness app. Je kunt acht dagen van te voren t/m de dag zelf reserveren. Voor vrij fitness hoef je geen reservering te maken. Ook jeugdleden hoeven niet te reserveren. Wel is het belangrijk dat je je bij binnenkomst registreert door middel van je sleutel/pasje (zoals je altijd al gewend bent).

Mocht het na de zomerperiode weer drukker worden in de fitness, dan bestaat de kans dat het reserveren voor vrij fitness weer hervat wordt. Wij zullen dit uiteraard goed monitoren, want de veiligheid en gezondheid van onze sporters en ons team staat voorop!

Wil je graag weten of het op een bepaald moment wel of niet druk is in de fitness? Bel ons gerust! Tel. 0252-232657

INTENSIEVE LESSEN BUITEN!

Aangezien de outdoor spinning zo goed bevalt, blijven wij dit voorlopig buiten aanbieden in plaats van binnen. Dit geldt ook voor andere intensieve en drukbezochte lesuren, zoals bijvoorbeeld body combat en bootcamp. Check ons lesrooster in de app om precies te weten waar en wanneer een bepaalde les gegeven wordt.

LOGISTIEK

 • Kom niet te vroeg! En kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend.
 • Kom het liefst in je sportkleding naar het sportcentrum. Op de begane grond van de parkeergarage zijn lockers en bankjes geplaatst om van schoenen te wisselen. De kleedkamers binnen, toiletten en douches kunnen ook gebruikt worden. De sauna is nog even gesloten.
 • Tussen de ene training en de start van de daaropvolgende training zit 10 minuten. Op deze manier hebben sporters voldoende tijd om het centrum te verlaten, voordat de volgende groep komt.
 • In het sportcentrum zijn duidelijke routings aangegeven.
 • Volg s.v.p. altijd de aanwijzingen van ons team op.

HYGIËNE

 • Maak voor het sporten je handen schoon met de daarvoor aanwezige desinfecterende handgel.
 • Maak voor èn na gebruik van een toestel het desbetreffende toestel schoon met de daarvoor aanwezige desinfectiemiddelen.
 • Vanaf heden staan er bij de ingang van de indoor fitness 50 desinfectie sprays. Wanneer je komt sporten, neemt iedere sporter een desinfectie spray mee de fitnesszaal in. Op deze manier heb je tijdens het fitnessen je eigen spray om het toestel of attribuut voor en na gebruik schoon te maken. Wel zo makkelijk en extra hygiënisch.