MEET OUR TEAM: KIMBERLEY

Graag stelt Kimberley zich aan jullie voor: onze nieuwe crèche medewerkster!

Mijn naam is Kimberley, 28 jaar oud en woonachtig in Sassenheim.

Ruim 10 jaar ben ik met zeer veel plezier werkzaam binnen de kinderopvang. Ik vind het heel bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van kinderen en deze groei van dichtbij mee te maken. Het creëren van een fijn en veilig thuisgevoel is waar mijn kracht ligt. Een competentie die goed aansluit op de visie van Thea Hoogervorst.

Naast de passie voor mijn werk, ben ik graag sportief bezig als lid van het sportcentrum. Daarom ben ik erg blij dat ik vanaf heden werkzaam zal zijn binnen de kinderopvang van TH Sport & Fitness op de dinsdag en zaterdag. Dit biedt mij de mogelijkheid om mijn passies voor sport en werk te combineren.

Kimberley, welkom in ons team en wij wensen je heel veel succes en plezier!