NIEUW: PERSONAL TRAINING

Wat is jouw trainingsdoel? Matthew helpt je graag!

Kun je wel wat extra motivatie gebruiken? Wil je heel specifiek aan bepaalde doelen werken? Of wil je op een veilige en verantwoorde manier je grenzen opzoeken? Dan is Personal Training iets voor jou!

Opbouw personal training

Sinds dit jaar geeft Matthew – ja, één van onze fitness instructeurs – personal training. De Personal Training is een intensieve training van 45 minuten die volledig gebaseerd is op jouw doelstellingen.

Kosten

De kosten hiervoor bedragen 300 euro voor 10 Personal Trainingen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar balie@theahoogervorst.nl of persoonlijk bij de receptie van het sportcentrum. Heb je vragen, dan kun je uiteraard ook bij onze receptie terecht. Of natuurlijk bij Matthew zelf!